Jij wilt de wereld
van mobiliteit ontdekken

Bij Mobypeople bieden we zij-instromers in de verkeerskundige wereld de kans om hun volledige potentieel te realiseren. We begrijpen dat traditionele achtergronden niet altijd het volledige plaatje weergeven. Het aantal vacatures in de verkeerskunde blijft hoog, en we zijn op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn om het verschil te maken, ongeacht hun eerdere ervaringen. 

Jouw motivatie en bereidheid om jezelf om te scholen tot een mobiliteitsexpert zijn voor ons van onschatbare waarde. Laten we samen dit avontuur aangaan en een nieuwe weg inslaan in de wereld van mobiliteit!

Herken je jezelf hierin?

  • Je wordt enthousiast van alles wat te maken heeft met verkeer en mobiliteit
  • Je hebt geen (afgeronde) opleiding of ervaring in de mobiliteit
  • Je communiceert helder en werkt moeiteloos in een team
  • Je bent flexibel, stelt prioriteiten en straalt zelfvertrouwen en besluitvaardigheid uit

Vooruitstrevend

Bij Mobypeople ontgrendelen we jouw potentieel. We moedigen je aan om te investeren in jezelf, nieuwe uitdagingen aan te gaan en continu te groeien. We zijn altijd in beweging, altijd aan het evolueren.

Fris

Met jou blazen we frisse lucht in de afdeling van onze klanten. Jouw tijdelijke inzet zorgt voor nieuwe inzichten en hernieuwde energie. Je bent nieuwsgierig en klaar om te ontdekken. Dat is elke dag de meerwaarde die je Mobypeople en onze klanten biedt.

Betrokken

Bij Mobypeople zitten we er middenin. We luisteren, begrijpen en handelen, zodat we de beste versie van jezelf naar boven weten te halen. Alles wat aandacht krijgt groeit.

Mobypeople begrijpt dat je je volledige potentieel wilt bereiken. Of je nu net start in jouw carrière of al jarenlang ervaring hebt.

Wij zetten jouw talent graag in beweging

Maak gebruik van ons netwerk, onze ervaring en een sterk kennisprogramma. Samen vergroten we jouw verkeerskundige kennis en daarmee jouw meerwaarde voor collega’s en opdrachtgevers. Bij Mobypeople willen we voorkomen dat jouw talent tot stilstand komt. Kom kennismaken en ontdek hoe jij jouw talent in beweging kunt zetten.

1. Kom kennismaken

Onze accountmanager Eva en hr-adviseur Hinke zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat. Dit is het moment om te kijken of er een klik is.

Thuiswerken met Mobypeople

2. Vervolg

Voelen we over en weer de klik? Dan willen we graag verder praten. Dit keer met directeur Harald en één van onze kenniscoaches.

3. Ontvang een aanbod

Is er nog steeds een match? Dan zien we jou graag terug als collega. Je krijgt dan van ons een passend aanbod.

Wil je meer weten?

Veel gestelde vragen

Welke voordelen biedt Mobypeople aan mobiliteitsexperts?


1. Ons specialisme zorgt voor vertrouwen bij de klant. Dit vertrouwen resulteert in mooie vacatures en daarmee uitdagende opdrachten en omgevingen.
2. De focus op mobiliteit stelt ons in staat om een inhoudelijk kennisprogramma op te tuigen, zodat je jezelf blijft ontwikkelen
3. Je kunt altijd terugvallen op meer dan 70 verkeerskundige collega’s
4. Onze dienstverlening stelt jou in staat om in verschillende verkeerskundige keukens te kijken en er achter te komen waar jouw interesses en kwaliteiten liggen.
5. Juist de tijdelijkheid van onze opdrachten stimuleert jou om impact te maken op een opdracht. Je bent er, omdat er een probleem is. Jij bent dus altijd de oplossing.

Welke opleiding moet ik gevolgd hebben?

Om als zij-instromer te starten bij Mobypeople heb je geen verkeerskundig diploma nodig! Je bent natuurlijk wel super gemotiveerd om in het verkeerskundige werkveld aan de slag te gaan. Met jouw enthousiasme en leergierigheid ben jij bereid om jezelf steeds verder te ontwikkelen binnen het werkveld. Je bent proactief en kunt goed netwerken en daarmee jezelf in de kijker spelen.

Wat maakt Mobypeople de ideale start in de mobiliteit?

Als starter ben je op zoek naar wat je wil en kan. Wij hebben de kennis van het vak en de begeleiding in huis om naast jou te staan tijdens deze zoektocht. En we hebben het netwerk om jou met iedere opdracht weer een stap verder te brengen. Juist de verschillende omgevingen die we jou bieden versnellen dit proces. Het is uitdagend en soms confronterend, maar het is vooral een heel mooi avontuur dat we samen aangaan.

Wat voor soort opdrachten biedt Mobypeople?

Onze opdrachten bevinden zich allemaal in het verkeers- of vervoerkundige vakgebied. Wij werken hoofdzakelijk voor overheden. De aard en het niveau van onze opdrachten hangen samen met jouw ervaring en ambities. Wij adviseren onze starters bijvoorbeeld om in een meer uitvoerende rol te starten en de taal van ‘de straat’ te leren spreken. Daarna ontwikkel je je verder als mobiliteitsadviseur op project- en beleidsniveau. Afhankelijk van jouw competenties en interesses specialiseer je je in een bepaald thema, bijvoorbeeld verkeersveiligheid of duurzame mobiliteit. Mocht je je juist fijn voelen in een allround adviesrol of wil je je graag verder ontwikkelen in een meer procesmatige rol kan dit uiteraard ook. Want op alle genoemde niveaus bedienen wij onze klanten.

Hoe zet Mobypeople het talent van mobilteitsexperts in beweging?

1. Door het aanbieden van uitdagende opdrachten die jou dwingen het beste uit jezelf te halen
2. Door jou te koppelen aan een kenniscoach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan opstelt
3. Door deel te nemen aan ons kennisprogramma vol leuke en leerzame activiteiten
4. Door op elk moment gebruik te kunnen maken van de kennis en kunde van jouw verkeerskundige collega’s
5. Door het aanbieden van een jaarlijks opleidingsbudget

Heb je een andere vraag?

Hinke geeft graag antwoord.

Lees hier de verhalen van ons team

Vuilniscontainers, beleid en kennisdelen: De dag van Inez

Blog Verkeersborden, vragen en resultaat zien: de dag van Tom

Blog Over een frisse blik en afwisseling in het werk: de dag van Jacobine

Blog Ontwerpen, coachen en de rust bewaren: de dag van Nico

Blog Nieuwe kansen, pitchen en netwerken: De dag van Marielle

Blog Over ontwikkelen en specialiseren: de dag van Jacco

Blog Over praten, luisteren én actie: de dag van Hinke

Blog Over complexe puzzels en de rode lap: de dag van Janneke

Blog De dag van Jan Berndsen

Blog De dag van Simon

Blog De dag van Jurgen

Blog De dag van Rowan