Referenties

Benieuwd naar de ervaringen van onze opdrachtgevers? Een greep uit onze referenties.

"De adviseur van Mobypeople is een betrokken serieuze medewerker die de afspraken nakomt, tot een goede afronding van het werk komt en een goede overdracht verzorgt. Het contact met de accountmanager vond ik prettig en direct."

Robert Klerks
Teamleider directieteam Infra
Gemeente Nunspeet

"Die medewerker van Mobypeople beschikt over een hoge mate van flexibiliteit, vakinhoudelijk kennis en inzet. Daarnaast zeer tevreden over het eigen initiatief dat hij neemt in bepaalde zaken."

Hans Dobbenberg
Beleidsmedewerker Verkeer & Vervoer
Gemeente Nijkerk

"‘Mart is als medewerker van Mobypeople heel resultaat- en kwaliteitsgericht. Hij is gedreven om oplossingen te bereiken en houdt tegelijkertijd overzicht op de realiteitszin van de vragen. Mart heeft verder een innovatieve, frisse blik op mobiliteit. Hij durft ongebruikelijke oplossingen in te brengen. Dat wordt zeer gewaardeerd. En hij is lekker nuchter’."

Myriam de Jong
Teamleider ruimtelijk beleid
Gemeente Katwijk (aan Zee)

"Mobypeople typeer ik als toegankelijk, een organisatie met kennis van zaken en professioneel. De communicatie verloopt via korte lijnen. We zijn al jarenlang bekend met elkaar en dat is prettig."

Mirjam van Oers
Teamcoördinator verkeer en vervoer
Gemeente Delft

"We zijn erg tevreden over de kennis die de medewerker van Mobypeople meebrengt in de organisatie. Hij geeft deskundig advies in diverse overleggen en over inhoudelijke stukken die door zijn handen gaan. Hij profileert zich op een prettige manier en valt goed in de groep.’"

Robert Veldhuis
Parkeercoördinator/ Beleidsadviseur Verkeer
Gemeente Schiedam

"‘Het contact met Mobypeople is prettig en persoonlijk. De geleverde medewerkers zijn echte vakmensen’."

Myriam de Jong
Teamleider ruimtelijk beleid
Gemeente Katwijk (aan Zee)

"We zijn tevreden over de medewerker van Mobypeople. Hij is deskundig en werkt zelfstandig. Daarbij is hij assertief genoeg om hulp te vragen waar dat nodig is. Als collega is hij toegankelijk en prettig in de samenwerking."

Jacqueline Simon
Integraal Beleidsmedewerker Infra
Gemeente Loon op Zand

"De medewerker die via Mobypeople bij ons is binnen gekomen is zelfstandig, betrouwbaar en heeft focus op wat hij gaat doen en welk resultaat dat moet opleveren.’"

Jeroen Maijers
Teamleider Verkeer en Vervoer
Gemeente Rotterdam

"De adviseur van Mobypeople werkt adequaat en komt zijn afspraken goed na. Hij gaat goed en professioneel om met collega’s en klanten van de gemeente Lingewaard. Tevens ervaar ik Mobypeople als een professionele organisatie die de afspraken goed nakomt!"

Theo Pruijn
Manager openbare ruimte & vastgoed
Gemeente Lingewaard

"De medewerker die via Mobypeople bij ons is gestart stapt makkelijk op mensen af, weet wie hij nodig heeft, is klantgericht en vriendelijk. Hij verzet veel werk en beschikt over veel verkeerskundige kennis."

Mirjam van Oers
Teamcoördinator verkeer en vervoer
Gemeente Delft

"Mobypeople bestaat uit een groep betrokken mensen die zoeken naar een passende match."

Eric Korteland
Programmaleider Verkeer & Vervoer
Gemeente Lansingerland

"De medewerker van Mobypeople heeft politieke sensitiviteit laten zien, is een stevig persoon in gesprekken op politiek niveau en in de advisering naar samenleving en intern richting collega’s. Ook is hij goed in staat om inhoudelijke stukken op een begrijpelijke manier voor verschillend publiek te schrijven."

Annemarie Wolters
Teammanager beheer openbare ruimte
Gemeente Zeist

"Mobypeople rust niet tot de kern van de vraag boven is en is in staat om vervolgens de perfect regisseur, adviseur of techneut passend op de plek te zetten."

Annemarie Wolters
Teammanager beheer openbare ruimte
Gemeente Zeist

"De adviseur die door Mobypeople is voorgedragen werkt snel en zelfstandig, is collegiaal en klantgericht. De resultaten van het geleverde werk zijn goed."

Peter van den Heuvel
Hoofd openbare Werken
Gemeente Midden-Delfland