Over ons

Mobypeople vindt dat het anders moet. Frisser, beter en gedurfder. De mensen van Mobypeople zijn vakspecialisten binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Ieder team verdient Mobypeople. Iemand met een frisse blik. Iemand die durft en gaat voor blijvend resultaat.

Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan personeel met de juiste vakspecialist. De missie is simpel: Met durf en blijvend resultaat frissen wij de verkeerswereld op. Ons gewaagde doel sluit daarop aan: Binnen nu en vijf jaar maken 60% van de verkeersafdelingen binnen de overheid permanent gebruik van tijdelijke inhuur.

Waarom zijn wij zo verfrissend?

Mobypeople
kijkt verder

Wij zoeken altijd naar de vraag achter de vraag. Persoonlijke aandacht is daarvoor key. Daarom blijven we in gesprek. Ook buiten de opdracht om. Zo verschuiven we onze rol van leverancier naar die van partner.

Mobypeople
gaat verder

Mobypeople zijn meer dan alleen tijdelijke capaciteit. Onze mensen maken ook daadwerkelijk het verschil. Door continu te innoveren. Door de verkeerswereld wakker te schudden. Samen met onze opdrachtgever gaan we gedurfd naar blijvend resultaat.

Mobypeople
komt verder

Wij zijn een enthousiaste, jonge club vol energie. Onze kennis delen we graag. Onderling, maar ook met onze opdrachtgevers. Onze frisse blik maakt ons anders. En onze aanpak zorgt voor blijvend resultaat.