Over ons

Bij Mobypeople zijn we betrokken en gedreven door vernieuwing en ambitie. Ons team bestaat uit vakspecialisten binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wat ons onderscheidt? Onze frisse blik, verbondenheid en de drive om vooruit te blijven gaan.

Plan een gesprek

Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan medewerkers met de juiste vakspecialist. De missie is simpel: Wij zetten het talent van iedereen – medewerkers en opdrachtgevers – in beweging. Bij Mobypeople zijn we jouw partner in groei en ontwikkeling. We geloven dat betrokkenheid leidt tot vooruitgang en vernieuwing. Of je nu deel uitmaakt van ons team of een gewaardeerde opdrachtgever bent, samen werken we aan deze visie.

Onze Kernwaarden – Vooruitstrevend, Fris en Betrokken

Vooruitstrevend: Bij Mobypeople ontgrendelen we potentieel. We moedigen iedereen aan om te investeren in zichzelf, nieuwe uitdagingen aan te gaan en continu te groeien. We zijn altijd in beweging, altijd aan het evolueren.

Fris: Mobypeople blaast frisse lucht in de afdeling. Onze tijdelijke inzet zorgt voor nieuwe inzichten en hernieuwde energie. We zijn nieuwsgierig en klaar om te ontdekken, en dat is de meerwaarde die we bieden.

Betrokken: Bij Mobypeople zitten we er middenin. We luisteren, begrijpen en handelen. Alles om het probleem achter het probleem te achterhalen.