Kickstart programma

Iedere junior verkeerskundige die bij ons in dienst treedt neemt deel aan het Kickstart programma.

Binnen dit programma krijgen startende verkeerskundigen de kans werkervaring op te doen en hun ambities en kwaliteiten beter in beeld te krijgen.

Wat houdt het in?

De junior verkeerskundigen treden bij Mobypeople in dienst en starten bij een opdrachtgever. Gedurende drie maanden krijgen ze extra begeleiding vanuit Mobypeople. Meerdere junioren volgen tegelijkertijd het Kickstart programma, ze hebben dagelijks contact met elkaar en worden begeleid door één van onze kenniscoaches.

De kenniscoaches zijn betrokken bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij lopen al jaren mee in de wereld van de verkeerskunde, wat maakt dat de kickstarters kunnen terugvallen op hun kennis en ervaring.

Behalve dat de junioren dagelijks met elkaar in contact staan via het online platform van Mobypeople, zien ze elkaar ook tijdens de maandelijkse intervisiemomenten. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij één van de kickstarters op locatie (van de opdrachtgever). Daarnaast nemen ze deel aan alle kennissessies, trainingen en overige bijeenkomsten van Mobypeople.

Ieder team verdient Mobypeople. Iemand met een frisse blik. Iemand die durft en gaat voor blijvend resultaat.