Jij wilt de wereld
van mobiliteit ontdekken

Mobypeople helpt ervaren mobiliteitsadviseurs hun volledige potentieel te bereiken door toegang te bieden tot uitdagende opdrachten, een groot netwerk en gedeelde vakkennis.

Herken je jezelf hierin?

  • Je hebt een afgeronde opleiding binnen het ruimtelijk domein en ervaring in het werkveld mobiliteit
  • Je bent toe aan een nieuwe uitdaging
  • Je wilt dat zoveel mogelijk mensen profiteren van jouw kennis en ervaringen
  • Je zoekt meer verdieping of verbreding in je vak. 
  • Je wilt jouw talent en dat van jouw minder ervaren collega’s in beweging zetten

Vooruitstrevend

Bij Mobypeople ontgrendelen we jouw potentieel. We moedigen je aan om te blijven investeren in jezelf, nieuwe uitdagingen aan te gaan en continu te groeien.

We zijn altijd in beweging, altijd aan het evolueren.

Fris

Met jou blazen we frisse lucht in de afdeling van onze klanten. Jouw ervaring in combinatie met jouw tijdelijke inzet zorgt voor nieuwe inzichten en hernieuwde energie bij jezelf en jouw omgeving. Je blijft nieuwsgierig en wilt elke keer iets nieuws ontdekken. Dat is elke dag de meerwaarde die je Mobypeople en onze klanten biedt.

Betrokken

Bij Mobypeople zitten we er middenin. We luisteren, begrijpen en handelen, zodat we de beste versie van jezelf naar boven weten te halen. Alles wat aandacht krijgt groeit. 

Mobypeople begrijpt dat je als expert in de mobiliteit je volledige potentieel wilt bereiken.

Wij zetten jouw talent graag in beweging

Maak gebruik van ons netwerk, onze ervaring en een sterk kennisprogramma. Samen vergroten we jouw meerwaarde voor collega’s en opdrachtgevers. Bij Mobypeople willen we voorkomen dat jouw talent tot stilstand komt of niet op de juiste manier wordt ingezet. Kom kennismaken en ontdek hoe jij jouw talent in beweging kunt houden.

1. Kom kennismaken

Onze accountmanager Jan zorgt dat de koffie klaarstaat. Dit is het moment om samen met één van onze senior adviseurs te kijken of er een klik is. 

Thuiswerken met Mobypeople

2. Vervolg

Voelen we over en weer de klik? Dan willen we graag verder praten. Dit keer met onze directeur Harald en hr-adviseur Hinke.

3. Ontvang een aanbod

Is er nog steeds een match? Dan zien we jou graag terug als collega. Je krijgt dan van ons een passend aanbod.

Wil je meer weten?

Veel gestelde vragen

Welke voordelen biedt Mobypeople jou als ervaren mobiliteitsadviseur?


1.     Ons specialisme zorgt voor vertrouwen bij de klant. Dit vertrouwen resulteert in mooie vacatures en daarmee uitdagende opdrachten en omgevingen.
2.     De focus op mobiliteit stelt ons in staat om een inhoudelijk kennisprogramma op te tuigen. Een programma waarbinnen jij veel kunt leren, maar dat je ook in staat stelt om jouw kennis op andere over te brengen.
3.     Je kunt altijd terugvallen op meer dan 70 verkeerskundige collega’s. En andersom.
4.     Onze dienstverlening stelt jou in staat om in verschillende verkeerskundige keukens te kijken. Keukens die jou uit blijven dagen, maar die ook allemaal mogen profiteren van jouw expertise.
5.     Juist de tijdelijkheid van onze opdrachten stimuleert jou om impact te maken op een opdracht. Je bent er, omdat er een probleem is. Jij bent dus altijd de oplossing. Vanaf dag 1.

Wat maakt Mobypeople de ideale vervolgstap in jouw carrière?

Wij doorbreken de muren op jouw huidige werkplek. Bij ons kun je zijn wie je wil. Waar dan ook. Wij hebben in de afgelopen 5 jaar meer dan 200 klanten bediend en talloze verkeerskundige vraagstukken opgepakt. Vraagstukken die schreeuwen om jouw ervaringen. Je leert nieuwe manieren van werken en denken, wordt constant op de inhoud uitgedaagd en brengt bij iedere klant jouw kennis in. Maar ook binnen Mobypeople krijg je de gelegenheid jouw kennis en ervaringen te delen en te verrijken. Door deel te nemen aan een casusmiddag of kennissessie, maar ook door zelf een training of presentatie te verzorgen!

Wat voor soort opdrachten biedt Mobypeople?

Wij bedienen onze klanten binnen het hele spectrum van verkeer en mobiliteit. Met als uitgangspunt jouw interessegebied en ervaringen vinden wij de meest geschikte opdracht voor jou. Ons team accountmanagement kijkt daarbij kritisch naar de inhoud en het niveau van de opdracht, maar ook naar de omgeving waarin je terecht komt. 
 
Je kunt in de breedte van verkeer en mobiliteit adviseren over het te voeren beleid of grote ontwikkelopgaven. Je kunt ook de thematische weg bewandelen en ingezet worden als adviseur verkeersveiligheid, beleidsmedewerker fiets of beleidsadviseur parkeren. Tenslotte bieden wij ook opdrachten aan die meer de proceskant zitten. Denk hierbij aan het invullen van posities als projectleider, projectmanager of kwartiermaker.
 
Wij bedienen gemeenten, provincies, regio’s, programmabureaus en landelijke overheden.

Hoe houden we jouw talent in beweging?

Simpel: je bent nooit uitgeleerd.
 
1.     Wanneer je meer ervaring hebt, loop je vaker tegen zaken aan die je frustreren. Je herkent het probleem, omdat je het eerder bent tegengekomen. De route naar een oplossing loopt op iedere plek anders. Je hebt te maken met verschillende type collega’s, culturen en gewoonten. Binnen Mobypeople hebben we aandacht voor deze kant van het vak en delen we regelmatig praktijkvoorbeelden. Om zelf van te leren en anderen iets mee te geven.
2.     Ook op de inhoud dagen we je uit. Je past niet alleen op de winkel, maar draagt actief bij aan de vorming en uitvoering van mobiliteitsplannen en -projecten bij onze klanten. 
3.     Wij bieden je een jaarlijks en royaal opleidingsbudget aan
 
Wedden dat je in no time op elke plek impact maakt? Je hoeft alleen maar het beste uit jezelf te halen door in jezelf te blijven investeren. Bij ons. En met ons.

Heb je een andere vraag?

Hinke geeft graag antwoord.

Lees hier de verhalen van ons team

Vuilniscontainers, beleid en kennisdelen: De dag van Inez

Blog Verkeersborden, vragen en resultaat zien: de dag van Tom

Blog Over een frisse blik en afwisseling in het werk: de dag van Jacobine

Blog Ontwerpen, coachen en de rust bewaren: de dag van Nico

Blog Nieuwe kansen, pitchen en netwerken: De dag van Marielle

Blog Over ontwikkelen en specialiseren: de dag van Jacco

Blog Over praten, luisteren én actie: de dag van Hinke

Blog Over complexe puzzels en de rode lap: de dag van Janneke

Blog De dag van Jan Berndsen

Blog De dag van Simon

Blog De dag van Jurgen

Blog De dag van Rowan