Blog 5 redenen om je verkeerskundige carrière te starten bij Mobypeople

Je bent net afgestudeerd, hebt de opgedane kennis vers in je hoofd en staat te trappelen om die in de praktijk te brengen. Maar die stap naar het werkveld kan best groot zijn. Geen zorgen, Mobypeople helpt je daarbij. Ik ben ervan overtuigd dat wij de beste plek zijn om je verkeerskundige carrière te starten. Waarom dat zo is, lees je hier.  

 1. We helpen je op weg

  Als je bij Mobypeople komt werken, word je gedetacheerd bij een opdrachtgever, vaak een gemeente. Voordat je daar aan de slag gaat, nemen we de tijd om je welkom te heten.

  Je volgt ons kickstart programma: je wordt begeleid door één van onze kenniscoaches en je hebt dagelijks contact met andere starters. En in de app heb je alle kennis en ervaring van jouw verkeerskundige collega’s bij de hand.

  Werken binnen de overheid kan soms ook even wennen zijn. Tijdens je opleiding heb je waarschijnlijk niet geleerd hoe een overheidsinstantie werkt en waar je rekening mee moet houden. Daarom kun je bij ons trainingen volgen op het gebied van bestuurlijke sensitiviteit en communicatieve vaardigheden. Zo ga je zekerder aan de slag. 

 2. Een opdracht die bij jou past

  Waar de ene verkeerskundige warm loopt voor fietsen, heeft de ander meer met parkeren of deelmobiliteit. Wij kijken echt om wat voor soort opdracht het gaat en bij wie die het beste past.

  We kennen de mensen die bij ons werken en weten wat hun ambities zijn. Zo kunnen we opdracht en verkeerskundige goed met elkaar matchen. Gemiddeld zit je 8 tot 10 maanden bij een opdrachtgever. Het is wel de bedoeling dat je dan ook iets doet wat je leuk vindt. 

  Door ons grote netwerk in de verkeerskundige wereld, hebben we een groot aanbod aan inhoudelijk leuke opdrachten.

 3. Je krijgt er een familie bij

  Toegegeven, dat klinkt een beetje cheesy, maar we zijn toch wel trots op die familiesfeer. Wie bij Mobypeople werkt heeft veel collega’s: die bij de opdrachtgever waar je dagelijks mee samenwerkt én je collega’s bij Mobypeople. Die zie je niet dagelijks, maar dat is wel je achterban. 

  Op hen kun je terugvallen. Met vragen, om moeilijke kwesties te bespreken of om feedback te krijgen. 

  Des te belangrijker dat je elkaar goed kent en weet wat je aan elkaar hebt. Daar investeren we dus ook in. Met kennissessies, trainingen en gezellige teamuitjes. 

  Want als we weten wie je bent en wat je wilt, kunnen we jou helpen de juiste stappen te maken, zowel professioneel als persoonlijk. 

 4. Jouw ambities en doelen staan centraal

  We geloven dat je het beste presteert als je doet wat je écht leuk vindt. We blijven dus in gesprek over ambities en doelen. Zit je nog op je plek of ben je toe aan een volgende stap? Samen bekijken we de mogelijkheden en houden we jouw talent in beweging.

  En wanneer je toe bent aan meer uitdaging heb jij een persoonlijk opleidingsbudget. Zo heb je de kans je verder te ontwikkelen. Jij bent aan zet.

 5. Niet alleen voor verkeerskundigen

  Wij bieden onze opdrachtgevers een frisse blik. Die frisse blik heb je als je starter in de wereld van mobiliteit. Maar ook onze zzp’ers en ervaren krachten hebben die frisse blik doordat ze zich blijven vernieuwen, inspiratie blijven op doen en openstaan voor nieuwe ideeën. 

  Maar ook als je verkeerskunde bekijkt vanuit een ander vakgebied, levert dat mooie inzichten op. Daarom werken er bij ons ook planologen en stedenbouwkundigen. We zetten starters zo breed mogelijk in, alleen zo kom je erachter wat je leuk vindt.

  Dus ook als je een andere opleiding hebt genoten binnen het ruimtelijk domein ben je bij ons van harte welkom!

Denk je nu:
➡️ misschien past Mobypeople wel bij mij ⬅️

App me dan even (bellen of mailen mag natuurlijk ook)
Ik vertel je graag meer over wat we voor jou kunnen doen