Blog 5 redenen om je verkeerskundige carrière voort te zetten bij Mobypeople

Je hebt jarenlange ervaring in de verkeerskunde. Iedereen weet waarvoor ze jou kunnen bellen. En je vraagt je af of dit alles is… Of je je talent niet ergens anders in beweging kunt zetten of houden? Ik ben ervan overtuigd dat wij de beste plek zijn om je carrière in de verkeerskunde voort te zetten. Waarom dat zo is, lees je hier.

 1. Werk aan uitdagende projecten
  Bij Mobypeople werk je aan uitdagende projecten. Ons grote netwerk van opdrachtgevers zorgt voor een constante stroom aan interessante klussen. Je kunt werken aan een breed scala aan projecten, van grootschalige gebiedsontwikkelingen tot de veiligheid rond schoolomgevingen.
 2. Deel en vergroot je kennis en ervaring
  Mobypeople is een bedrijf dat draait om kennis en ervaring. Ervaren verkeerskundigen dragen hun kennis en ervaring actief over aan junioren in een begeleidende rol. Dit is een geweldige kans om je verder te ontwikkelen in je vakgebied en je kennis en ervaring te delen met anderen. Je leert van je collega’s en werkt samen aan oplossingen.

  Als professional wil je blijven leren en groeien. Je ontwikkelt je kennis en vaardigheden door middel van trainingen, cursussen en opleidingen
 3. Spar met collega’s wereldwijd
  Mobypeople is onderdeel van de Concordis groep, een internationaal opererende toonaangevende organisatie in de verkeerswereld. Als werknemer bij Mobypeople heb je de kans om te sparren met collega’s over de hele wereld. Je leert van collega’s uit andere landen en deelt kennis over verschillende verkeerssystemen. Je werkt samen aan projecten die impact hebben op de mobiliteit van mensen wereldwijd. Dit is een geweldige kans om je te ontwikkelen als verkeerskundige en een verschil te maken in de wereld.
 4. Laat je horen
  We hebben een platte organisatie, dus de lijntjes zijn kort. Heb je een idee voor een workshop? Dan kijken we samen wat er mogelijk is. Een tennistoernooi organiseren met collega’s? Geen probleem. Sparren met de directie over de organisatie? De deur staat altijd open. 
  We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Zo houden we onszelf fris, vooruitstrevend en betrokken. We werken samen, leren van elkaar en ontwikkelen onszelf. We geloven dat iedereen een verschil kan maken in de wereld.
 5. Zet jouw talent in beweging
  We zetten het talent van iedereen – medewerkers en opdrachtgevers – in beweging. We vragen je om de regie over je eigen toekomst te nemen en je kennis en passie door te geven aan anderen. We geloven dat betrokkenheid leidt tot vooruitgang en vernieuwing. Of je nu deel uitmaakt van ons team of een gewaardeerde opdrachtgever bent, samen werken we aan deze visie.

Waar wacht je nog op?

Mobypeople biedt ervaren verkeerskundigen de kans om te werken aan uitdagende projecten en zich te ontwikkelen in hun vakgebied. We bieden een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, en hebben een positieve en informele bedrijfscultuur. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de verkeerswereld, dan is Mobypeople zeker een plek om eens te kijken.

Denk je nu:
➡️ misschien past Mobypeople wel bij mij ⬅️

App me dan even (bellen of mailen mag natuurlijk ook)

Ik vertel je graag meer over wat we voor jou kunnen doen!