Terugblik op 2023: De expertise en inzichten van Mobypeople

Bij Mobypeople geloven we in het delen van kennis en het inspireren van onze lezers en partners. Terwijl we gestart zijn met een veelbelovend 2024, kijken we terug op de vijf best gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

5. Het hoe en waarom achter betaald parkeren

In het vijfde artikel uit deze top vijf hebben we de complexe wereld van betaald parkeren onderzocht, van de onderliggende redenen tot de toekomstige trends. Dit artikel reflecteert onze inzet om actuele thema’s in de mobiliteitssector te belichten en vooruit te kijken naar toekomstige ontwikkelingen.

Lees hier het hele artikel.

4. 4-4-4 advies Venlo: Maak GOW30 herkenbaar

Tijdens een 4-4-4 sessie buigen 4 professionals van Mobypeople zich 4 uur lang over een verkeerskundig vraagstuk. Uiteindelijk leidt dit onderzoek tot een adviesrapport van 4 pagina’s. Onze 4-4-4 sessie in Venlo was een prachtig voorbeeld van snelle, effectieve probleemoplossing. Binnen vier uur kwamen we met concrete adviezen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Dit artikel toont onze toewijding aan innovatieve oplossingen en praktische actie.

Lees hier het hele artikel.

3. 5 redenen om je verkeerskundige carrière te starten bij Mobypeople

In dit artikel belichten we de redenen om als junior je carrière in de mobiliteit te starten bij Mobypeople. We hebben het over persoonlijke ontwikkeling, maatwerkopdrachten en een ondersteunende gemeenschap. Het laat zien hoe we waarde hechten aan diversiteit en individuele groei.

Lees hier het hele artikel.

2. Over ontwikkelen en specialiseren: De dag van Jacco

We mochten een dag mee in het leven van Jacco, onze collega bij de gemeente Renkum en inmiddels actief bij gemeente Rotterdam. Zijn achtergrond in sociale geografie en unieke benadering van verkeerssituaties benadrukken het belang van het sociale aspect in onze werkzaamheden. Dit artikel weerspiegelt onze mensgerichte aanpak in stadsplanning en mobiliteit.

Lees hier het hele artikel.

1. Fietsstraat: wat is het en welke regels gelden er?

In het best gelezen artikel van 2023 hebben we het unieke concept van fietsstraten in Nederland verkend. We hebben niet alleen gekeken naar het ontwerp en de veiligheidsaspecten, maar ook de noodzaak van heldere ontwerprichtlijnen en integratie in hoofdfietsroutes benadrukt. Dit artikel onderstreept onze inzet voor veilige en efficiënte mobiliteit in stedelijke gebieden.

Lees hier het hele artikel.

We beloven in 2024 door te gaan met het delen van waardevolle inzichten, gericht op zowel de huidige uitdagingen in de verkeerskunde als de opkomende trends. Bij Mobypeople staan we klaar om te inspireren, te informeren, en samen de toekomst van mobiliteit vorm te geven.