Wessel Bouthoorn - Junior Verkeerskundige

Ik heb de Bachelor Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Toen ik net was afgestudeerd ging ik op zoek naar een goede eerste stap in mijn loopbaan. Een baan waarin ik mijzelf kan ontwikkelen als persoon en als professional. Bij Mobypeople ben ik hiervoor aan het juiste adres. 

Ik krijg hier de kans bij verschillende opdrachtgevers te werken en zo te leren waar mijn interesses liggen. In mijn werk wil ik bijdragen aan een leefbare en veilige omgeving voor iedereen. De variatie in vraagstukken maakt verkeerskunde een mooi en afwisselend vakgebied. Ik heb dan ook nog geen specifieke onderwerpen die me aanspreken. Dat ga ik ontdekken de komende tijd. 

Als inhuurkracht wil ik mijn stempel drukken op de omgeving van de opdrachtgever door netjes, secuur en geordend te werken. Daarnaast wil ik het tempo hoog houden en straight to the point communiceren. Overigens wil ik juist in mijn communicatieve vaardigheden graag stappen maken. Gelukkig ondersteunt Mobypeople me daarbij met trainingen. 

Lees verder