Lasse Lansky - Junior Verkeerskundige

Werktuigbouwkunde en elektrotechniek, dat heb ik gestudeerd voordat ik een verkeerskundige opleiding ging doen. Na deze MBO-opleiding wilde ik iets anders gaan doen. Op de open dag van hogeschool Windesheim in Almere kwam ik de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit tegen. 

Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het trok meteen mijn aandacht. Niet alleen vanwege de baanzekerheid, vooral het ontwerpen sprak me aan. Dat vond ik in mijn vorige opleiding al heel tof om te doen. Ik had dus al ervaring met AutoCAD, het programma voor verkeerskundige ontwerpen. 

Momenteel houd ik me voornamelijk bezig met het maken van verkeersbesluiten, de uitvoer van het laadpalenbeleid, klachten en meldingen afhandelen en een aantal kleine projecten.

Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk aan te haken bij projecten die te maken hebben met het thema fiets. Een onderwerp dat me aanspreekt. Tijdens mijn opleiding heb ik veel projecten en stages gedaan met betrekking tot fietsen. En ik fiets zelf erg veel. 

Wat ik zo goed vind aan Mobypeople is dat je een kenniscoach hebt die jou helpt en waar je terecht kunt met vragen. Dit ben ik bij andere organisaties nog niet tegengekomen. Daarnaast had ik al snel het gevoel dat ik bij de Mobypeople-club hoorde, dat is erg fijn.

Lees verder