Geen ervaring? Geen probleem! Waarom starters bij Mobypeople groeien

Ben jij een starter in de wereld van mobiliteit en vraag je je af of je met de kennis die je hebt in de praktijk goed uit de voeten kunt? Wil je vol vertrouwen aan je carrière beginnen? Bij Mobypeople zorgen wij ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt in elke opdracht waar jij als nieuwkomer start.

Onze missie, ‘Talent in beweging’, biedt jou een ondersteunende omgeving waarin je je kunt ontwikkelen en groeien. Hier lees je hoe wij deze uitdagingen aanpakken en jou helpen om succesvol te worden.

Jouw uitdaging

Een gebrek aan ervaring kan je misschien wat onzeker maken. Na je studie heb je de theorie onder de knie, maar mis je nog praktijkervaring. Naast inhoudelijke kennis heb je vaak ook de benodigde soft skills nodig, zoals effectief communiceren en navigeren binnen een organisatie zoals een gemeente. Deze combinatie kan leiden tot onzekerheid en angst om fouten te maken. Je vraagt je misschien af: “Wat kan ik nou eigenlijk?” en “Zal ik wel waardevol zijn voor het team zonder praktijkervaring?”

Persoonlijke groei voorop

Deze onzekerheid kan ervoor zorgen dat je onterecht kiest voor de makkelijkste weg en denkt dat detachering niets voor jou is. Je voelt je misschien niet zeker genoeg om meteen waarde toe te voegen in een nieuwe omgeving. Hierdoor mis je kansen om jezelf te bewijzen en te groeien in je professionele leven.

Wij begrijpen

Bij Mobypeople begrijpen we deze uitdagingen en hebben we een uitgebreid systeem opgezet om jou klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en je zelfvertrouwen te ontwikkelen. Wij bieden jou het volgende:

Gestructureerd inwerkprogramma

Accountmanager Eva zegt: “We hebben een gestructureerd inwerkprogramma dat nieuwe medewerkers helpt om snel vertrouwd te raken met hun taken en verantwoordelijkheden.” Dit programma omvat intensieve training en coaching, waardoor je de begeleiding krijgt die je nodig hebt om zelfvertrouwen op te bouwen.

Cultuur van open communicatie

Er is bij ons geen druk om vanaf dag één perfect te zijn, wat de stress vermindert en het leerproces bevordert. Astrid, ook accountmanager, benadrukt: “We creëren een cultuur van open communicatie waar jij je veilig voelt om fouten te maken en te leren.”

Training en ontwikkeling

Astrid legt uit: “We bieden een breed scala aan trainingsprogramma’s, van technische vaardigheden tot soft skills zoals communicatie en teamwork.” Deze trainingen zijn speciaal ontworpen om jou snel up-to-speed te krijgen en je talenten constant in beweging te houden.

Kenniscoach en begeleiding

Als starter krijg je een kenniscoach toegewezen. Eva voegt toe: “Iedere nieuwe medewerker krijgt een coach toegewezen. Deze coach is een ervaren professional die jou begeleidt, vragen beantwoordt en helpt bij het oplossen van problemen. Zowel inhoudelijk als persoonlijk.”

Proactieve ondersteuning

Jij wordt aangemoedigd om vragen te stellen en hulp te zoeken zonder je onzeker te voelen over je gebrek aan ervaring. Coaches en collega’s staan altijd klaar om te helpen, wat een omgeving bevordert waarin talenten vrij kunnen bewegen en groeien. “Bij ons geldt de regel dat er geen domme vragen zijn,” zegt Eva. “Coaches en collega’s worden aangemoedigd om een ondersteunende houding aan te nemen en jou te helpen bij je leerproces. Daarnaast staan er op elk moment 35 collega’s paraat om je te helpen. Je staat er dus nooit alleen voor bij jouw opdrachtgever.”

Evaluaties en feedback

Eva: “We voeren regelmatig evaluaties en feedbacksessies uit om jou te helpen je sterke punten te identificeren en te ontwikkelen.” Dit zorgt ervoor dat jij je bewust wordt van je capaciteiten en leert hoe je deze kunt benutten.

Wij zetten jouw talent in beweging

Bij ons draait alles om groei en ontwikkeling. Gebrek aan ervaring is bij ons geen obstakel, maar een kans om te leren en te groeien. Door een cultuur van ondersteuning en uitgebreide trainingsprogramma’s, zorgt Mobypeople ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen en een succesvolle carrière kunt opbouwen.

Ben je een starter en wil je ontdekken wat je allemaal kunt bereiken met de juiste begeleiding en ondersteuning? Verken de carrièremogelijkheden bij ons en neem contact met ons op. Samen zetten we jouw talent in beweging!