video 5 redenen om Mobypeople te worden

Informeel, open, betrokken, ambitieus, resultaatgericht. Met deze woorden omschrijven onze collega’s de bedrijfscultuur van Mobypeople.

Maar een paar losse woorden zeggen niet zo veel. Daarom gaan we er wat dieper op in en geven 5 redenen om bij Mobypeople te werken.

1. Je krijgt er een familie bij

Toegegeven, dat klinkt een beetje cheesy, maar we zijn toch wel trots op die familiesfeer. De termen informeel en gezellig horen we ook wel eens. Mensen voelen zich thuis bij ons. En dat is toch net wat fijner werken dan ergens waar je niet helemaal op je plek zit.  

2. We kennen elkaar

Door onze familiesfeer is er alle ruimte om elkaar te leren kennen. Daarmee onderscheiden we ons in de wereld van tijdelijke inhuur. Daarnaast vinden wij het ook gewoon belangrijk dat we elkaar kennen. Het werkt veel prettiger, maar het is ook essentieel om een goede match te maken tussen opdrachtgever en collega. We zijn continu in de weer om de juiste uitdaging voor onze collega’s te vinden. Dan helpt het enorm als we precies weten wat hen drijft, waar hun hart sneller van gaat kloppen. Alleen zo vinden we de juiste professional voor de juiste opdracht op het juiste moment.

3. Je deelt in onze kennis en kunde

Verkeer, vervoer en mobiliteit, daar zijn wij in gespecialiseerd. Opdrachtgevers werken met ons samen omdat onze mensen kennis van zaken hebben, een frisse blik hebben op de verkeerswereld.  

Dat houden we graag zo. Daarom geloven we in de kracht van kennisdeling en stimuleren jou ook nieuwe kennis op te doen en je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld met onze kennismiddagen.

Wat de een leert bij een opdrachtgever, kan een ander weer verder helpen op zijn werkplek.

4.  Het is jouw carrière dus jij bepaalt

We geloven dat mensen het beste presteren als ze doen wat ze écht leuk vinden. We blijven dus in gesprek over ambities en doelen. Zit je nog op je plek of ben je toe aan een volgende stap? Samen bekijken we de mogelijkheden.

En wanneer je toe bent aan meer uitdaging hebben wij een persoonlijk opleidingsbudget. Zo heb je de kans je verder te ontwikkelen. Jij bent aan zet.

5. Je krijgt interessante opdrachten

In het zoeken naar de juiste match kijken we ook om wat voor soort opdracht het gaat en bij wie die het beste past. Voor de een is een bepaalde opdracht een uitdaging, terwijl de ander zijn kwaliteiten elders heeft liggen. Doordat we een groot netwerk hebben in de verkeerskundige wereld, hebben we ook een grote portefeuille aan inhoudelijk leuke opdrachten.

Denk je nu: dit is iets voor mij! Neem dan snel contact met ons op, we zijn altijd op zoek naar ambitieuze verkeerskundigen.