Gastblog Opdrachtgever in de spotlight: Jeroen Maijers van Gemeente Rotterdam

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Zij werken dagelijks met onze professionals en weten als geen ander welke uitdagingen er spelen. Wij kijken graag met ze mee. Deze keer vertelt Jeroen Maijers, teammanager bij Gemeente Rotterdam over zijn uitdagingen en zijn ervaring met Mobypeople.

Maak kennis met Jeroen

In mijn rol als teamleider voor Team Gezond ben ik verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met lopen, fietsen, verkeersveiligheid en elektrisch rijden. Wij streven naar een gezonde, economische en bereikbare stad waarin je je veilig kan verplaatsen. Daarnaast ben ik adviseur voor het college en specifiek voor de wethouder Mobiliteit.

Rotterdam heeft lef en durf nodig

Bij capaciteitsuitdagingen doe ik graag een beroep op Mobypeople. Ik heb dan voornamelijk contact met Jan als accountmanager om te kijken naar de juiste match.

Gemeente Rotterdam is een complexe gemeente, het is een grote organisatie met veel divisies en nog meer belangen. Er komt veel politiek bij kijken en daar moet je wel mee om kunnen gaan. Mobypeople denkt hierin goed mee, kent de uitdagingen van de gemeente en kan daardoor de juiste mensen voorstellen.

Het is mijn ervaring dat mensen met lef en durf beter aarden. Je moet wel van je laten horen en niet op de achtergrond blijven. De mensen die binnen onze gemeente de resultaten bereiken zijn doortastend en ondernemend. Bij Mobypeople lopen deze mensen rond.

Handen en hersenen

De tijdelijke inzet van Mobypeople in Rotterdam kende twee vormen: uitvoerend en adviserend. Uitvoerende capaciteit was met name nodig bij een achterstand in de productie, zoals het wegwerken van publieksreacties.

Adviserende capaciteit wordt ingevlogen op het moment dat er een bepaalde expertise nodig is die we intern niet hebben. Zo waren we voor het Feyenoord City project, dat gaat over het nieuwe Feyenoord stadion en de bijbehorende gebiedsontwikkeling, op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in parkeren en parkeerbalansen. Die iemand vonden we in René Hogerheijde.

Op het gebied van tijdelijke inzet moeten we ontzorgd worden. Daar hebben we een partij voor nodig die de juiste match kan maken. Niet alleen op basis van de opdracht, maar ook zeker met de opdrachtgever in het achterhoofd. Of het nu om handen of hoofden gaat, keer op keer slaagt Mobypeople hierin.