Maarten van Loenen - Senior adviseur verkeer

Ik ben Maarten van Loenen, Senior Adviseur Verkeer bij Mobypeople . Na het afronden van mijn studie Planologie heb ik de afgelopen twaalf jaar gewerkt voor de gemeenten Leiderdorp als beleidsmedewerker verkeer en Hilversum als Parkeermanager.

Mijn expertise op het gebied van Verkeer en Parkeren komt goed van pas bij mijn huidige opdracht bij de gemeente Zoetermeer. In deze gemeente wil men een flink aantal woningen realiseren en een belangrijke verkeersader aanpakken.

Toen ik benaderd werd voor deze functie bij Mobypeople, viel mij direct de warmte van de mensen binnen deze organisatie op. Het voelde vertrouwd en ik werd daardoor al snel enthousiast. Ik ben daarom op mijn tweede officiële werkdag al meteen begonnen in Zoetermeer. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vrouw en twee dochters dagjes uit te gaan. Daarnaast ben ik een groot sportfan. Dit is meer passief dan actief, maar af en toe schop ik een balletje, gooi ik een pijltje (ja, darts is ook een sport in mijn ogen) of rij ik een rondje op mijn racefiets om het Gooimeer vanuit mijn woonplaats Almere.

Lees verder