Gastblog Daarom werk ik als ZZP’er met Mobypeople samen

Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan medewerkers met de juiste vakspecialist. Die vakspecialisten zijn over het algemeen onze eigen mensen. Maar zo nu en dan vliegen we graag de expertise in van een ervaren ZZP’er. Hoe zien zij deze samenwerking? Arjan Breider vertelt.

“Mobypeople en ik hebben een verleden. Voordat ik voor mezelf begon heb ik bij Mobycon gewerkt. Het adviesbureau dat net als Mobypeople onder de Concordis groep valt. In verkeersland houdt iedereen elkaar een beetje in de gaten. Zodoende hebben we contact gehouden. Twee jaar terug zijn Mobypeople en ik weer gaan samenwerken.

Ik zie het werken met Mobypeople echt als een SAMENwerking. We maken gebruik van elkaars kennis en kunde.

Momenteel werk ik via Mobypeople bij de gemeente Zeist en de gemeente Schiedam. Daarnaast werk ik ook nog voor opdrachtgevers via mijn eigen onderneming Hart voor Verkeer.

Wat voegt Mobypeople toe?

Bij Mobypeople denken ze met me mee. Een mooi voorbeeld is dat ik nadacht over een volgende stap in mijn carrière en Jan me belde. Hij vroeg of ik twee jongere collega’s van Mobypeople, die bij dezelfde opdrachtgever werken, onder mijn hoede wilde nemen. Hij belde net op het moment dat ik me afvroeg of het onderwijs misschien iets voor mij zou zijn.
Ik kan veel leren van de nieuwe generatie, zij komen soms met oplossingen waar ik helemaal niet aan denk. En ik kan op mijn beurt weer kennis en ervaring delen.

Dat meedenken kan Mobypeople doen omdat ze me kennen. We hebben veel contact, daardoor weten ze goed wat bij mij past aan opdrachten.
Daarnaast komen ze op plekken waar ik niet kom, ze hebben ingangen bij goede opdrachtgevers. We kunnen snel schakelen, ik vanuit mijn expertise, zij vanuit een behoefte.
Zo vullen we elkaar mooi aan.

Samen de verkeerswereld beter maken

Mobypeople heeft zich enorm doorontwikkeld de afgelopen jaren. Wat ik zo goed vind is dat de gezamenlijke mentaliteit hetzelfde is gebleven: samen de verkeerswereld beter maken.

Niet alleen de mentaliteit is gebleven, ook het teamgevoel. Ondanks dat alle collega’s op een andere locatie zitten, voelt iedereen zich echt onderdeel van een groter geheel. We zijn een team samen. Als je vastloopt, helpen we elkaar. Ik voel me dan ook verbonden met Mobypeople en de mensen die daar werken.”