Blog 5 voordelen om met trainees van Mobypeople te werken

Ieder team verdient Mobypeople. Iemand met een frisse blik. Iemand die durft en gaat voor blijvend resultaat.

En iedere jonge professional verdient de juiste begeleiding en ervaring om zichzelf verder te ontwikkelen in ons mooie vakgebied.

We hebben een jarenlange ervaring in het bemiddelen van jonge professionals met een verkeerskundige achtergrond. Het gat tussen theorie en praktijk is groot. Daarom bieden we startende verkeerskundigen ook dit jaar doelgericht begeleiding in de vorm van een traineeship. De samenwerking met jou als opdrachtgever is daarbij natuurlijk onmisbaar.

Wat houdt zo’n traineeship in?

Onze trainees hebben onlangs hun verkeerskundige hbo-studie afgerond en zijn klaar om de eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. Gedurende een periode van 6 maanden leer je ze in samenwerking met Mobypeople alle facetten van het vak binnen jouw organisatie.

Elk traineeship begeleiden we tenminste 5 trainees. Zij starten tegelijkertijd bij elk een andere opdrachtgever. Het voordeel hiervan is dat de trajecten zo goed worden gemonitord en vergeleken. Bij een traineeship gaat het altijd om een combinatie van werken en leren; je investeert samen met ons in de professionele ontwikkeling van een starter op de arbeidsmarkt.

Dit zijn de vijf voordelen voor jouw organisatie om met Mobypeople trainees te werken:

  1. Talentvolle en ambitieuze starters – Onze trainees zijn talentvolle en ambitieuze starters die je tegen een scherpe prijs op verschillende projecten en werkterreinen kunt inzetten.
  2. Maatschappelijk verantwoord – Met een traineeship draagt jouw organisatie duidelijk uit dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt en starters ondersteunt in het opdoen van relevante werkervaring.
  3. Sterke fundering – De trainee heeft Mobypeople als achterban en brengt daardoor veel expertise en ondersteuning met zich mee.
  4. Professionele begeleiding – Vanuit Mobypeople wordt de trainee begeleid door een kenniscoach, een ervaren verkeerskundige professional. Een persoonlijke vraagbaak voor de trainee.
  5. De perfecte match – Wij selecteren de trainee zorgvuldig om ervoor te zorgen dat diegene goed binnen de cultuur van jouw organisatie past.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een jonge, ambitieuze kracht? Een starter die je wegwijs maakt én waar jouw organisatie zelf ook wijzer van wordt? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de details van het traject.

Neem contact op met mij via 06 – 41 31 06 29 of e.broks@mobypeople.nl