Persbericht Mobycon People verder als Mobypeople

‘s-Hertogenbosch, 14 maart 2019Vanaf vandaag gaat Mobycon People verder onder de naam Mobypeople. Deze naam geeft het bedrijf een sterkere eigen identiteit en maakt een duidelijker onderscheid ten opzichte van zusterorganisatie Mobycon.

Mobypeople is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. En die groei vraagt om een betere positionering.

“Onze mensen leveren een frisse blik in de teams bij hun opdrachtgever,” zegt Harald Faber, directeur van Mobypeople. “We vonden het tijd om dat meer uit te dragen, dus zijn aan de slag gegaan met onze marketingstrategie. Gaandeweg bleek ook dat de bestaande naam niet helemaal meer voldeed.”

Nieuwe jas

Met de nieuwe naam Mobypeople onderscheidt het bedrijf zich beter van zusterorganisatie Mobycon. Beide bedrijven werken in de mobiliteitssector. Waar Mobycon advieswerk levert, draagt Mobypeople zorg voor het werven, binden en boeien van vakspecialisten op locatie. In naam wordt het onderscheid met Mobycon duidelijker, maar de band blijft bestaan. “We zijn juist erg trots op die samenwerking,” zegt Faber.

“Het verschil tussen de nieuwe en oude naam is niet zo groot. Daar hebben we bewust voor gekozen,” geeft Faber aan. “Zo blijven we herkenbaar in de branche. Tegelijkertijd stralen we met deze naamsverandering beter uit waar we voor staan: voor de mensen in mobiliteit. We trekken nu eigenlijk een jas aan die ons beter past.”

Over Mobypeople

Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan medewerkers met de juiste vakspecialist. Het bedrijf opereert binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit.

Ieder team verdient Mobypeople. Iemand met een frisse blik. Iemand die durft en gaat voor blijvend resultaat.

De missie is simpel: Met durf en blijvend resultaat frissen wij de verkeerswereld op. Wij zijn de permanente partner voor tijdelijke inzet.