Blog Deze jas past ons beter

Jas? Welke jas? Ik ben hier toch op de website van Mobypeople?

Klopt. Maar we hebben sindskort een nieuwe naam. Je kent ons misschien als Mobycon People, maar inmiddels heten we Mobypeople. Waarom dat zo is, legt directeur Harald hier uit.

De afgelopen jaren is het bedrijf flink veranderd. We zijn flink gegroeid en zijn een serieuze speler als permanente partner voor tijdelijk inzet bij onze opdrachtgevers. We hebben daarin een echt eigen gezicht en identiteit ontwikkeld die we sterker naar buiten willen brengen: Mobypeople

Deze naam sluit beter aan bij onze activiteiten en meteen maken we ook een duidelijker onderscheid ten opzichte van onze zusterorganisatie Mobycon.

Mobypeople is een begrip. Natuurlijk slaat het op ons vakgebied: mobiliteit, verkeer en vervoer. Maar we zijn ook mensen in beweging. Niet alleen doordat we voor verschillende opdrachtgevers werken, maar ook doordat we zelf continu blijven ontwikkelen. We delen kennis en kunde en worden zo steeds beter in ons vak.

Naast de naam hebben we dit ook naar een nieuwe, frisse huisstijl vertaald. Eigenlijk trekken we met deze nieuwe naam een jas aan die ons veel beter past.

Specialist

Als een van de weinige partijen in Nederland zijn we echt gespecialiseerd in verkeer, vervoer en mobiliteit. We hebben expliciet gekozen om focus te hebben op dit vakgebied. We helpen enthousiaste vakspecialisten een mooie ontwikkeling door te maken en bieden daarmee tegelijkertijd onze opdrachtgevers een frisse blik in hun team.

Doordat we al 25 jaar in dit vak zitten, weten we ook welke vragen onze opdrachtgevers hebben en wat ze verwachten van een externe professional. Dat maakt dat we heel gericht kunnen zoeken naar de juiste persoon. Zodat we mensen soepel kunnen laten aanschuiven bij het team van de opdrachtgever.

Familie

We kennen onze mensen ècht. Dat vinden wat we heel belangrijk. Natuurlijk moet je weten wat iemands competenties zijn, maar het is ook belangrijk om te weten wat iemand drijft, wat zijn passies zijn, waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Het woord familie valt ook wel eens, als ik aan onze mensen vraag om Mobypeople te omschrijven. Daar ben ik echt trots op.

Want alleen als je mensen echt kent, kun je ze op een plek zetten waar ze tot hun recht komen. Waar ze kunnen doen waar ze goed in zijn. Dan is iedereen gelukkig. Zowel onze collega als de opdrachtgever.