Koen van Neerven - Senior adviseur mobiliteit en Kenniscoach

Ik ben Koen van Neerven, woonachtig in Breda. Na mijn studie verkeerskunde aan de NHTV heb ik zowel bij gemeenten en regio’s gewerkt als bij een adviesbureau en als zelfstandig adviseur.

In mijn vrije tijd mag ik graag van een concert genieten en een biertje drinken of een hapje eten met vrienden. Maar ik ben vooral te vinden op een van mijn fietsen: racefiets, mountainbike en trekkingfiets (fietsreizen).

Als kind was ik al geïnteresseerd in alle vormen van vervoer, wilde ik piloot of machinist worden, rond de tijd dat ik een studiekeuze moest maken kwam ik een folder van de NHTV tegen in de bibliotheek. De plaatjes van de gebroeders Das in de folder spraken me enorm aan. Helaas is het echte leven net iets anders dan in de boekjes en werken we niet alleen aan  dit soort futurische oplossingen.

Mijn interesse ligt met name bij de brede verkeerskunde en het bijdrage aan de gehele ontwikkeling van een stad of locatie. Ik ben een duidelijke generalist met een helikopterview. De samenwerking met collega’s van andere beleidsterreinen spreekt mij dan ook erg aan

Mijn huidige functie bevat alles waar ik naar op zoek was: een carrièrestap qua niveau en meer management/organisatorische-achtige taken. De functie kwam exact op het juiste moment.

Lees verder