De trots van Koen

Onze mensen zijn gedreven vakspecialisten. Ze houden van hun vak, maar waar houden ze nog meer van? Wat is hun passie, hun trots? En komt dat ook van pas op de werkvloer? In deze video doet Koen zijn verhaal.

De trots van Robin

Onze mensen zijn gedreven vakspecialisten. Ze houden van hun vak, maar waar houden ze nog meer van? Wat is hun passie, hun trots? En komt dat ook van pas op de werkvloer? In deze video doet Robin zijn verhaal.  

5 redenen om Mobypeople te worden

Informeel, open, betrokken, ambitieus, resultaatgericht. Met deze woorden omschrijven onze collega’s de bedrijfscultuur van Mobypeople. Maar een paar losse woorden zeggen niet zo veel. Daarom gaan we er wat dieper op in en geven 5 redenen om bij Mobypeople te werken. 1. Je krijgt er een familie bij Toegegeven, dat klinkt een beetje cheesy, maar […]

De trots van Rik

Onze mensen zijn gedreven vakspecialisten. Ze houden van hun vak, maar waar houden ze nog meer van? Wat is hun passie, hun trots? En komt dat ook van pas op de werkvloer? In deze video vertelt Rik over zijn trots.

De trots van Mark

Onze mensen zijn gedreven vakspecialisten. Ze houden van hun vak, maar waar houden ze nog meer van? Wat is hun passie, hun trots? En komt dat ook van pas op de werkvloer? In deze video doet Mark zijn verhaal.