Werken bij Mobypeople

Dus jij denkt dat je het in je hebt om Mobypeople te zijn? Jij ziet het wel zitten om onderdeel te worden van ons team met vakspecialisten binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit? Jij ziet talentontwikkeling en het hebben van ambitie als noodzakelijk? En jij ervaart het hebben van een groot netwerk als must?

Dan ben je bij Mobypeople aan het juiste adres

Mobypeople is een organisatie met een groeiambitie. Een team met vakspecialisten. Professionals die kennis hebben en kennis delen. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe Mobypeople. Kijk maar eens naar de openstaande vacatures.

5 manieren om Mobypeople te herkennen

  1. Jij hebt een frisse blik. Jij vindt ook dat het anders moet. Dat de verkeerswereld frisser, beter en gedurfder moet. Jij levert die frisse blik die nodig is.
  2. Jij bent de baas. Je zoekt naar een flexibele invulling van opdrachten. De mogelijkheid om je vast te bijten in één fulltime opdracht of om meerdere opdrachten te combineren spreekt jou wel aan.
  3. Jij wilt ontwikkelen. Er is veel tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt graag samen met collega’s om kennis te delen. Ook luister je graag naar externe sprekers en zoek je naar mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen.
  4. Jij wilt een groot netwerk. Al direct vanaf dag 1 ben jij onderdeel van ons warm en uitgebreide netwerk.
  5. Jij zoekt een vooruitziende blik. Je zoekt een werkgever die zijn netwerk aanbiedt en door dit netwerk als eerste op de hoogte van nieuwe opdrachten.

Bekijk onze vacatures

ZZP’er & Mobypeople?

Ben jij een zelfstandig ondernemer op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit? Vind jij acquisitie een ‘pain in the ass’ naast het werk dat je bij klanten uitvoert? Ben jij liever bezig met de inhoud en niet met het hunten op nieuwe klussen?

Zoek dan niet verder, want wij helpen je met dit soort zaken.

We werken graag met zzp’ers samen. En zij ook met ons.

Hier vind je 6 redenen waarom zzp’ers graag met Mobypeople werken én lees je de verhalen van collega zelfstandigen.