Trainee mobiliteit – Mobypeople / Mobycon

Introductie

Wij zijn op zoek naar twee trainees verkeer en mobiliteit. Heb jij een visie op de toekomst van onze mobiliteit en leefomgeving? En wil je er actief aan werken deze visie in de praktijk te brengen? Dan ben je bij Mobypeople en Mobycon aan het juiste adres!

Organisatie

Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan medewerkers bij opdrachtgevers met de juiste vakspecialist van Mobypeople.

Binnen Mobypeople hebben we een jong en hecht team, waarmee we iedere maand wel een keer bij elkaar komen. We hebben kennissessies, trainingen en intervisies en natuurlijk leuke uitjes! Kortom: je staat er niet alleen voor en hebt een heel team naast je die vergelijkbare opdrachten uitvoert en die je dus kunt raadplegen als jij ergens tegenaan loopt in je werk.

Mobycon wil de wereld minder afhankelijk maken van de auto. Als auto’s een minder dominante plek innemen, ontstaat er meer ruimte voor alternatieve vervoersmiddelen, ruimtelijke kwaliteit en aangenaam verblijven. Slim leven en slim reizen, daar zetten we op in. We kijken daarbij goed naar de reis van deur-tot-deur en naar het gedrag en de behoeften van reizigers. Op het moment dat iedereen denkt: ‘de auto wanneer nodig, alternatieven waar mogelijk’, is de missie van Mobycon geslaagd.

Mobycon en Mobypeople maken deel uit van de Concordis Groep. Deze heeft vestigingen in Delft, ‘s-Hertogenbosch, Zwolle, Ottawa (CA), Durham (VS) en Berlijn (D).

Functie

Als trainee verkeer en mobiliteit werk je gedurende 16 maanden afwisselend als junior verkeerskundige bij Mobypeople en als adviseur bij Mobycon (eerst 8 maanden voor Mobypeople en daarna 8 maanden voor Mobycon of omgekeerd).

Als junior verkeerskundige bij Mobypeople ga je aan de slag in een opdracht op locatie (en/of vanuit huis) bij een van onze opdrachtgevers. Samen met onze accountmanagers zoeken we naar een mooie klus op een acceptabele reisafstand rondom jouw woonplaats.

Je houdt je als junior verkeerskundige op locatie bezig met het uitvoeren van verkeerskundige werkzaamheden en verkeerskundige projecten in detacheringen bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten.

Als adviseur bij Mobycon werk je aan diverse uitdagende projecten en onderzoeken in binnen- en buitenland. Vaak gaat het om gebiedsontwikkelingen waarvoor we parkeer- en verkeerberekeningen maken en op zoek gaan naar alternatieven voor de auto (minder auto’s is niet alleen duurzamer maar betekent ook minder parkeerplaatsen en dat maakt een ontwikkeling vaak beter betaalbaar). Maar we werken ook aan mobiliteitsplannen voor gemeenten, het ontwerp van fietsnetwerken en nog veel meer (zie www.mobycon.nl).

Functie eisen

  • Je hebt recent een hbo- of wo-opleiding richting verkeerskunde/mobiliteit of planologie of vergelijkbaar afgerond;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en presenteert met enthousiasme en overtuiging;
  • Je kunt moeiteloos zelfstandig rapporten in het Nederlands opstellen;
  • Je weet relaties op creatieve, ondernemende, klantgerichte en flexibele wijze van dienst te zijn, maar beschikt ook over een praktische, resultaatgerichte instelling;
  • Je bent flexibel en werkt graag samen.

Aanbod

Een dienstverband voor van 16 maanden bij de Concordis Groep voor een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast, jong en professioneel team. Wij bieden je veel kansen om door te groeien binnen Mobypeople of Mobycon en de Concordis Groep. Uiteraard met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals veel ruimte om je tijd flexibel in te delen en een budget voor het volgen van opleidingen. De arbeidsomvang ligt op 40 uur per week.