Sjoerd Pijpers - Verkeerskundig adviseur

Ik ben Sjoerd Pijpers en sinds juni 2021 junior verkeerskundige bij Mobypeople. Ik ben geboren in Roermond en verhuisd naar het nabijgelegen dorp Heel toen ik zes jaar was. Na negen jaar in Breda, ben ik weer terug in Roermond waar ik samen met mijn vriendin een huis heb gekocht. 

Ik had onbewust altijd al interesse in verkeer en vervoer, maar nooit gedacht dat ik hier mijn werk van kon maken. Ik leerde de opleiding Mobiliteit in Breda kennen. Na het bezoeken van de open dag en een aantal gesprekken met studenten en docenten wist ik zeker dat ik hiervoor wilde gaan. Na mijn afstuderen heb ik van verkeer en vervoer mijn werk gemaakt.

Ik ben gaan werken als project coördinator verkeers- en parkeeronderzoeken bij een verkeersadviesbureau in Breda waar ik al werkzaam was als student. Organiseren en plannen zijn vaardigheden die ik daar de afgelopen jaren sterk heb ontwikkeld. Dat is iets wat ik zeker meeneem naar Mobypeople. 

Ik wil graag veel inhoudelijke ervaring opdoen binnen een gemeentelijke organisatie en de komende jaren groeien in de rol van verkeerskundige. Dat is ook de voornaamste reden dat ik voor Mobypeople heb gekozen.

Lees verder