Sander Slagmolen - Verkeerskundig adviseur

Ik ben Sander Slagmolen en samen met mijn vriendin woonachtig in Houten. Vroeger nam ik overal waar ik naartoe ging mijn krat autootjes mee. De passie voor het verkeer zat er dus al op jonge leeftijd in. 

Toen ik op de middelbare school een folder zag liggen van een verkeerskundige opleiding, hoefde ik niet meer verder te zoeken. Ik heb van mijn mentor zelfs vrijstelling gekregen van het bezoeken van open dagen, omdat ik zo zeker was dat ik deze opleiding wilde doen. 

Ik ben bij Mobypeople terecht gekomen doordat ik graag de overstap wilde maken van werken bij een adviesbureau en aannemer naar werken binnen een gemeente. Door het grote netwerk van Mobypeople krijg ik de kans om bij verschillende gemeenten ervaring op te doen en mijn kennis toe te passen. Ook de goede scholingsmogelijkheden en het hechte team spraken me erg aan. Ondanks dat alle collega’s verspreid zitten, is er toch een hecht team.

Iets wat ik erg leuk vind zijn verkeersmaatregelen. Hier heb ik inmiddels een aantal jaar ervaring mee. Daarnaast ligt mijn interesse bij infrastructuur, dynamisch verkeersmanagement en verkeersmodellen. Ik ben geen specialist op een bepaald gebied, maar wil juist zo breed mogelijk inzetbaar zijn binnen de verkeerswereld.

Naast mijn werk als verkeerskundig adviseur, speel ik graag tennis en ga ik jaarlijks op wintersport in het gezellige Oostenrijk. Dit doe ik als sinds mijn zesde. Daarnaast heb ik een Zündapp uit 1975 die ik helemaal zelf gerestaureerd heb. Alleen met mooi weer komt hij uit de schuur.

Lees verder