Samir Ajanovic - Verkeerskundig adviseur

Mijn naam is Samir en ik ben geboren en getogen in Best. Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door snelwegen, vliegtuigen en alles rondom verkeer. Toen ik erachter kwam dat hier een opleiding voor was, wist ik 100% zeker dat die opleiding perfect bij mij zou aansluiten. Zo kwam ik op de hbo-opleiding Mobiliteit terecht aan Breda University of Applied Sciences.

Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere stage gelopen bij Mobycon, een zusterbedrijf van Mobypeople. Ik maakte daardoor kennis met Mobypeople en zij bleken achteraf precies te bieden waar ik naar op zoek was. Een gezellig team met goede begeleiding,waar ik aan de slag kan bij diverse gemeenten om daar het verkeerskundige team  te versterken. 

Ik vind gedrag een interessant component binnen verkeerskunde. En ik geloof dat we met gedragsverandering kunnen bijdragen aan problemen binnen de wereld van verkeer. Ook de uitwisseling tussen mobiliteit en ruimte vind ik interessant. Denk aan de opbloei van activiteiten na het aanleggen van nieuwe infrastructuur. Ik hoop de komende jaren bij Mobypeople veel te leren op dit vlak, maar ook in de breedte van het verkeerskundige werkveld.

Lees verder