Ronald Ramsaran - Verkeerskundig adviseur

Mijn naam is Ronald Ramsaran en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Ik heb altijd veel affiniteit gehad met verkeer. Voor mij was de keuze om de opleiding Verkeerskunde te gaan studeren dan ook snel gemaakt. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik als trainee begonnen bij Mobypeople. Inmiddels ben ik als verkeerskundige in dienst getreden bij Mobypeople en heb ik het enorm naar mijn zin.

Naast dat ik verkeerskundige ben, geef ik inmiddels ruim 10 jaar rijles voor de categorie B (personenauto). Het geeft mij veel energie en voldoening om beginnelingen die nog veelal onbewust onbekwaam zijn op te leiden tot bestuurders die zich veilig, vlot en zelfstandig door het verkeer kunnen bewegen.

Als verkeerskundige heb ik binnen de verkeerskunde vooral een passie voor verkeersveiligheid, verkeersgedrag en verkeerseducatie. Ik ben hierin het meest geïnteresseerd in hoe en waarom weggebruikers zich op een bepaalde manier gedragen. Ik heb de ambitie om mezelf hierin verder te blijven ontwikkelen, zowel als verkeerskundige als rijopleider. Hierbij hecht ik veel waarde aan zowel het opdoen van kennis, als het uitwisselen van kennis met vakgenoten. Met als einddoel elke dag weer een steentje bij te dragen aan een verkeersveiliger Nederland.

Lees verder