René Hoorn - Beleidsadviseur verkeer

Ik ben René Hoorn, Beleidsadviseur verkeer bij Mobypeople. De afgelopen veertien jaar heb ik diverse rollen vervuld als verkeerskundige. Zo ben ik mijn carrière gestart bij een adviesbureau en vervolgens hebben detacheringen en een aantal keren rechtstreekse dienstverbanden bij gemeentelijke overheden elkaar afgewisseld. Ik heb dus zowel aan de adviserende kant gezeten, als werkervaring opgebouwd binnen overheden op tactisch- en beleid adviserend niveau.

Het totaalplaatje van kennis, professionaliteit en gezelligheid maakte wel dat ik de overstap naar Mobypeople heb gemaakt. Je krijgt geen opdracht in je schoot geworpen omdat ze vinden dat ik daar goed zou passen, maar ze kijken echt of ik het een leuke klus vind. Ze zoeken echt naar aansluiting en een goede match. 

Mijn expertise ligt op het gebied van verkeersveiligheid, maar ook zeker op het brede vlak van analyseren en adviseren. Dit kan een verkeerskundig advies zijn binnen een actueel project, maar ook een situatie op straat waar veel klachten en meldingen over komen of aantoonbaar bovengemiddeld veel ongevallen gebeuren. Ook vind ik het erg leuk om met bewoners in gesprek te te gaan tijdens een inloopavond, het is belangrijk om een goed gevoel te krijgen hoe mensen hun leefomgeving en de openbare ruimte beleven en ervaren.

Naast werk vind ik het heel leuk om te koken. Daarnaast kijk ik graag series, films en luister ik graag muziek. We wonen lekker dichtbij het bos en maak in de avond vaak lange wandelingen met de hond. Een fijne uitlaatklep na een dag werken. 

Lees verder