Jurgen Remmits - Junior Verkeerskundige

Na mijn opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit bij Windesheim twijfelde ik wat ik wilde gaan doen. Bij een advies- of detacheringsbureau werken. Na een eerder gesprek met Eva en Hinke belden ze me dat ze een opdracht voor me hadden van vier maanden. Een prachtige kans om uit te proberen hoe het is om als inhuurkracht aan het werk te zijn. 

Ik ontdekte dat ik het werk ontzettend leuk vond en dat Mobypeople een fijn bedrijf is om voor te werken. Mijn wensen als persoon staan voorop en Mobypeople regelt alles goed en staat voor me klaar. Dat maakte dat ik tijdens die opdracht vroeg of het mogelijk was om binnen de vaste schil te werken en dus ben ik nu als Junior Verkeerskundige bij Mobypeople deze vragenlijst aan het invullen.

Het beter faciliteren van voetgangers en fietsers vind ik een interessant onderwerp, maar ook de combinatie van verkeerskunde en leefbaarheid spreekt me aan. Momenteel ben ik vooral bezig met de operationele kant van verkeer en maak ik in kleine dingen een verschil. Tegelijkertijd krijg ik ook de kans om mijn eerste beleidsstuk te schrijven. De afwisseling die binnen verkeer mogelijk is, maakt het een erg mooi vakgebied.

Lees verder