Jan Burger - Accountmanager

Vader van twee kinderen en accountmanager bij Mobypeople. Twee rollen die op dit moment de meeste aandacht vragen. Zonder mijn vrouw en vrienden tekort te doen overigens.

Ik ben zakelijk opgevoed in de ‘harde’ wereld van detachering. Mensen plaatsen was elke week het doel. Lukte dat niet of duurde het wat langer, had je gefaald. Deze zwart-wit benadering was ik op een gegeven moment ontgroeid. Je hebt tenslotte met mensen te maken met eigen ambities, interesses en kwaliteiten. Hier wilde ik niet aan voorbij gaan. Ik heb ontzettend veel geleerd in deze omgeving, zeker op het commerciële vlak. Maar ik wilde mijn ervaringen en kijk op de wereld in een andere omgeving kwijt.

Deze omgeving vond ik eind 2010 bij Mobypeople. Uitgangspunt is nu het bemiddelen van de juiste professional op de juiste plek in plaats van EEN professional op EEN plek. Het verschil is enorm en zichtbaar in alles waar we voor staan en wat we uitdragen. Mijn rol is om de juiste plek en de juiste omstandigheden te vinden of te creëren bij onze klanten. Dit kan alleen door in een informele en open sfeer en op basis van complete gelijkwaardigheid de dialoog aan te gaan. Wat is hun kijk op inhuur, welke competenties hangen zij aan een inhuurkracht, los van een functieprofiel, en hoe kijken ze aan tegen ons als werkgever c.q. bemiddelaar? De antwoorden vormen een basis voor een intensievere samenwerking met deze klant. De samenwerking leidt tot meer kennis van hun afdeling, de cultuur, de inhoudelijke projecten en dus tot een grotere mate van voorspelbaarheid van de capaciteitsbehoefte. Allemaal informatie dat ons in staat stelt de ultieme match te maken tussen de behoefte van onze klanten en onze professionals. Het is mooi om onderdeel uit te maken van deze werkwijze.

Lees verder