Inez van den Nouweland - Verkeerskundig adviseur

Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan een studie weg- en waterbouwkunde. Dat was niet echt een groot succes, want alle bruggen die ik moest berekenen stortten in. Maar het vak verkeerstechniek sprak  me enorm aan. Dus toen heb ik de stap naar een verkeerskundige opleiding gemaakt.

Ik heb al ruim 10 jaar verkeerskundige ervaring. Maar nu ik een tijdje via Mobypeople bij de gemeente Oisterwijk zit, merk ik dat ik eerder de slag heb gemist om me bezig te houden met klachten en de meldingen. Dat maakt dat je veel meer  feeling met de praktijk hebt en snel een stad leert kennen. Het is belangrijk om te weten wat er in een stad speelt. 

Het is heel waardevol om veel verkeerskundige collega’s te hebben, met wie ik altijd kan sparren als ik daar behoefte aan heb. Ondanks dat ik 10 jaar op beleidsfuncties heb gezeten kan ik daar nog een hele ontwikkeling in maken. Ik denk dat ik te weinig heb kunnen samenwerken op dat gebied. Dus de kennisuitwisseling binnen Mobypeople is voor mij heel belangrijk.   

Daarnaast hangt er gewoon een hele goede sfeer binnen dit bedrijf, dus de keuze voor Mobypeople was niet zo heel erg moeilijk.

Lees verder