Kickstart programma

Een frisse start voor jouw verkeerskundige carrière

Bij Mobypeople zijn we gedreven om talent in beweging te zetten. Speciaal voor jou als junior verkeerskundige ontwikkelden we het Kickstartprogramma. Dit programma biedt jou niet alleen waardevolle werkervaring, maar ook de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en welke ambities je hebt in de wereld van verkeerskunde en mobiliteit.

Vooruitstrevend en Betrokken bij Jouw Groei

Als jonge professional sta je aan het begin van je carrière en heb je net je kennis vers in je hoofd. Wij begrijpen dat je staat te trappelen om die kennis in de praktijk te brengen. Daarom gaan we voor je op zoek naar een opdrachtgever die écht bij jou past. Een plek waar jij je talenten kunt ontplooien en je passie kunt delen.

Het Kickstart programma biedt meer dan alleen werkervaring. Tijdens dit programma krijg je extra begeleiding vanuit Mobypeople. Onze kenniscoaches, met jarenlange ervaring in de wereld van verkeerskunde, zijn 1 op 1 betrokken bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze zijn er om je te ondersteunen, te inspireren en hun kennis met jou te delen.

Een Frisse Blik en Een Professioneel Team

Naast dagelijks contact met andere kickstarters, kom je maandelijks samen tijdens supervisiemomenten op een van jullie werklocaties. Hier wisselen jullie ervaringen uit over het vak, het werken bij een gemeente en de persoonlijke impact binnen de opdracht. Bovendien neem je deel aan alle kennissessies, trainingen en overige bijeenkomsten van Mobypeople. Zo blijf je altijd up-to-date in de wereld van verkeerskunde.

Bij Mobypeople geloven we in een gedreven team en een toffe sfeer. We staan voor persoonlijk en oprecht contact. En dat is niet zomaar een belofte – het zijn de woorden van jouw toekomstige collega’s.

Mobypeople staat voor

👌 Een gedreven team en een toffe sfeer

👌 Persoonlijk en oprecht contact

Dat zijn niet onze woorden, maar die van je toekomstige collega’s.

Benieuwd wie dat zijn? Check ze hier

Kickstart programma

Lees hier de verhalen van onze Young Professionals

Blog 5 redenen om je verkeerskundige carrière te starten bij Mobypeople

Interview Even kennismaken met Ilse

Even kennismaken met Pauline

Interview Even kennismaken met Daan

Blog Verkeersborden, vragen en resultaat zien: de dag van Tom

Blog Over een frisse blik en afwisseling in het werk: de dag van Jacobine

Blog Even kennismaken met Simon Knüwer

Blog Over ontwikkelen en specialiseren: de dag van Jacco

Interview Mobypeople slaat brug tussen onderwijs en de praktijk

Blog Even kennismaken met kickstarter Tom Verhoeven

Blog Consultancy of detachering? Ontdek het tijdens een gecombineerd traineeship

Blog De dag van Simon