Junior verkeerskundige/ adviseur verkeersontwerp – Bij gemeente Den Haag & Mobypeople!

Introductie

Wil jij samen met ons de verkeerswereld opfrissen? Wil je in korte tijd veel ervaring opdoen op verschillende locaties maar wel met een vaste basis? En wil je onderdeel uitmaken van een professioneel en gezellig team van verkeerskundigen? Dan hebben wij de functie voor jou! In opdracht van de gemeente Den Haag zijn wij namelijk op zoek naar een (junior) adviseur verkeersontwerp. Je komt in dienst van Mobypeople, maar kan een vliegende start maken bij de gemeente Den Haag in een uitdagende ontwerpfunctie.Organisatie

Mobypeople is een jonge club van enthousiaste professionals; vakspecialisten binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij vinden dat het frisser, beter en gedurfder moet. Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan medewerkers bij opdrachtgevers met de juiste vakspecialist van Mobypeople. Wij hebben een groeiambitie en breiden onze organisatie graag uit met een nieuwe junior verkeerskundige.

Je komt terecht in een ambitieuze organisatie die ergens voor staat. Wij geloven er namelijk sterk in dat overheidsinstanties beter functioneren door op elk moment gebruik te maken van flexibele capaciteit. Wij timmeren hard aan de weg om dit op de juiste manier over te brengen op verkeerskundige afdelingen. En met succes…

Voor onze medewerkers biedt dit dé uitgelezen kans om zeer brede (verkeerskundige) ervaring op te doen (tijdelijk) bij één opdrachtgever of zelfs bij twee opdrachtgevers tegelijkertijd. Hierdoor leer je snel en veel in korte tijd.

Binnen Mobypeople hebben we een hecht team, waarmee we iedere maand wel een keer bij elkaar komen. We hebben terugkommomenten en intervisies, delen kennis, volgen trainingen en hebben leuke uitjes! Kortom: je staat er niet alleen voor en hebt een heel team naast je die vergelijkbare opdrachten uitvoert en die je dus kunt raadplegen als jij ergens tegenaan loopt in je werk.

Functie

Den Haag heeft ambitieuze en uitdagende openbare ruimte projecten. Je komt te werken bij het Ingenieursbureau Den Haag. Het Ingenieursbureau werkt in ambtelijke opdracht van andere gemeentelijke onderdelen. Het opdrachtnemerschap goed vervullen in klantgerichtheid en zakelijkheid is een belangrijk element van het bureau. Als verkeerskundig ontwerper bij het cluster Integraal Ontwerp werk je aan mobilteitsvraagstukken van de stad in samenhang met meerdere ruimtelijke belangen, zoals:

  • de schaal van de projecten;
  • de ontwikkelingen van mobiliteit;
  • de eisen rondom milieu en duurzaamheid;
  • de vraag hoe we de beperkte ruimte maximaal kunnen benutten.

Binnen het cluster Integraal Ontwerp werk je met 50 enthousiaste collega’s vanuit verschillende vakdisciplines aan de stad. Dat gebeurt steeds meer in samenwerking met maatschappelijke partijen, zoals ondernemers of buurtvertegenwoordigers.
Dat vraagt goede ontwerpkwaliteiten en een integrale benadering van de opgaven, als ook optreden als adviseur in de fase van technische uitwerking en begeleiding van de realisatie van het ontwerp. Dat wordt binnen het Ingenieursbureau Den Haag door andere clusters gedaan. Jouw vakkundige adviezen en ontwerpen spelen daarbij een grote rol en je hebt daarbij veel aandacht voor mensen en processen.

Functie eisen

  • je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting mobiliteit of ruimtelijke ordening en planologie;

  • je hoeft nog geen ervaring te hebben binnen het werkveld, maar alle (stage-)ervaring die je meebrengt is natuurlijk fijn;
  • je ziet het als een uitdaging om bij verschillende overheden verkeerskundige bijdragen te leveren;
  • je bent proactief en kunt goed netwerken en daarmee jezelf in de kijker spelen.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige functie, waarin je veel ervaring kunt opdoen en verantwoordelijkheden hebt in verschillende detacheringen op verschillende locaties. We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit in de detachering(en). Die plek(ken) moet(en) voor jou een stabiele basis zijn, maar tegelijkertijd wel ruim voldoende uitdaging bieden, zodat je kunt groeien als verkeerskundige. We hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact.

We starten met een tijdlijk contract, maar de intentie is er zeker om een langere verbintenis met elkaar aan te gaan. Als je bij ons als starter instroomt, ontvang je een salaris van € 3.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Dit bedrag wordt hoger naarmate je meer ervaring met je meebrengt.

Ons uitgangspunt is het vinden van een opdracht zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats. Toch vinden we het belangrijk om te voorzien in passend vervoer. We bieden je een leaseauto, een reiskostenvergoeding woon-werk voor alle kilometers die je aflegt van deur tot deur of we vergoeden je ov kosten. Aan jou de keuze…