junior verkeerskundige

Introductie

Wil jij samen met ons de verkeerswereld opfrissen? Wil je in korte tijd veel ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers maar wel met een vaste basis? En wil je onderdeel uitmaken van een professioneel en gezellig team van verkeerskundigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder wat wij voor je kunnen betekenen…

Organisatie

Mobypeople is een jonge club van enthousiaste professionals; vakspecialisten binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij vinden dat het frisser, beter en gedurfder moet. Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan medewerkers bij opdrachtgevers met de juiste vakspecialist van Mobypeople.

Wij hebben een groeiambitie en breiden onze organisatie graag uit met een junior verkeerskundige.

Je komt terecht in een ambitieuze organisatie die ergens voor staat. Wij geloven er namelijk sterk in dat verkeersafdelingen beter functioneren door permanent gebruik te maken van flexibele capaciteit.

Voor onze medewerkers biedt dit dé uitgelezen kans om brede verkeerskundige ervaring op te doen (tijdelijk) bij een opdrachtgever.

Binnen Mobypeople hebben we een hecht team, waarmee we iedere maand wel een keer (online) bij elkaar komen. We hebben kennissessies, webinars, trainingen en intervisies en natuurlijk leuke uitjes! Kortom: je staat er niet alleen voor en hebt een heel team naast je die vergelijkbare opdrachten uitvoert en die je dus kunt raadplegen als jij ergens tegenaan loopt in je werk.

Functie

Als junior verkeerskundige ga je aan de slag in een opdracht op locatie (en/of vanuit huis) bij een van onze opdrachtgevers. Samen met onze accountmanagers zoeken we naar een mooie klus op een acceptabele reisafstand rondom jouw woonplaats.

Je houdt je als junior verkeerskundige op locatie bezig met het uitvoeren van verkeerskundige werkzaamheden en verkeerskundige projecten in detacheringen bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten.

Belangrijke werkzaamheden zijn:

  • verkeerskundige advisering aan collega’s, bestuur en burgers over diverse ruimtelijke plannen en projecten;
  • verrichten van verkeerskundig onderzoek, inclusief het opstellen en onderbouwen van duidelijke analyses;
  • meedenken en meewerken aan projecten en werken vanuit de eigen vakinbreng, maar ook vanuit een integrale benadering;
  • verkeerskundige voorlichting aan bewoners en bedrijven.

Functie eisen

  • je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting mobiliteit of ruimtelijke ordening en planologie;
  • je hebt in ieder geval minimaal 1 jaar verkeerskundige ervaring opgedaan, bij voorkeur binnen een gemeente of andere overheid;
  • je ziet het als een uitdaging om bij verschillende overheden verkeerskundige bijdragen te leveren;
  • je bent proactief en kunt goed netwerken en daarmee jezelf in de kijker spelen.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige functie, waarin je veel ervaring kunt opdoen in verschillende detacheringen op verschillende locaties. We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit in de detachering(en). Die plek(ken) moet(en) voor jou een stabiele basis zijn, maar tegelijkertijd wel ruim voldoende uitdaging bieden, zodat je kunt groeien als verkeerskundige. We hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact.

We starten met een jaarcontract, maar de intentie is er zeker om een langere verbintenis met elkaar aan te gaan. Als je bij ons als junior instroomt, ontvang je een salaris van minimaal € 2.993 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Dit bedrag wordt hoger naarmate je meer ervaring met je meebrengt.

Ons uitgangspunt is het vinden van een opdracht zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats. Toch vinden we het belangrijk om te voorzien in passend vervoer. We bieden je een leaseauto, een reiskostenvergoeding woon-werk voor alle kilometers die je aflegt van deur tot deur of we vergoeden je ov kosten. Aan jou de keuze…

Natuurlijk investeren we ook in jouw thuiswerkplek en zorgen we er samen voor dat het je aan niks ontbreekt.

We kennen een aantrekkelijke scholingsregeling die meer dan voldoende ruimte biedt om, naast trainingen binnen de organisatie, ook invulling te geven aan jouw individuele wensen en behoeften.

Er is vast nog veel meer wat je aanspreekt. Kom daarom gerust eens een (virtuele) kop koffie drinken, zodat we nader kennis kunnen maken en kunnen kijken wat jij belangrijk vindt en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Inlichtingen

Hinke Swaans 073 523 1079

Sollicitatie

Hinke Swaans 073 523 1079