Junior verkeersadviseur

Introductie

Wij breiden uit! Wil jij onderdeel gaan uitmaken van het tofste verkeerskundige team van Nederland?! Twijfel dan niet en kom bij ons in dienst als junior verkeersadviseur!

Organisatie

Mobypeople is een jonge club van enthousiaste professionals. We zijn gespecialiseerd in een snelle en kwalitatieve bemiddeling van vakspecialisten binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit.
Als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een ambitieuze organisatie die ergens voor staat. Wij geloven er namelijk sterk in dat overheden beter functioneren door op elk moment gebruik te maken van flexibele capaciteit. Wij timmeren hard aan de weg om dit op de juiste manier over te brengen op verkeerskundige afdelingen. En met succes…

Voor onze medewerkers biedt dit dé uitgelezen kans om zeer brede (verkeerskundige) ervaring op te doen (tijdelijk) bij één opdrachtgever of zelfs bij twee opdrachtgevers tegelijkertijd. Hierdoor leer je snel en veel in korte tijd.

Binnen Mobypeople hebben we een hecht team, waarmee we iedere maand wel een keer bij elkaar komen. We hebben terugkommomenten, delen kennis, volgen trainingen en hebben leuke uitjes! Kortom: je staat er niet alleen voor en hebt een heel team naast je die vergelijkbare opdrachten uitvoert en die je dus kunt raadplegen als jij ergens tegenaan loopt in je werk.

Functie

Je houdt je als junior verkeersadviseur op locatie bezig met het uitvoeren van verkeerskundige werkzaamheden en verkeerskundige projecten in detacheringen bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten.

Belangrijke werkzaamheden zijn:

  • advisering aan collega’s en bestuur over verkeerskundige zaken;
  • verkeerskundige opdrachten oppakken vanuit een integrale benadering en duidelijke analyses opstellen en deze goed onderbouwen;
  • meedenken en meewerken aan projecten en werken vanuit de eigen vakinbreng;
  • verkeerskundige voorlichting aan bewoners en bedrijven.

Functie eisen

  • je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting mobiliteit of ruimtelijke ordening en planologie;
  • je hoeft nog geen ervaring te hebben binnen het werkveld, maar alle (stage-)ervaring die je meebrengt is natuurlijk fijn;
  • je ziet het als een uitdaging om bij verschillende gemeenten verkeerskundige bijdragen te leveren;
  • je bent proactief en kunt goed netwerken en daarmee jezelf in de kijker spelen.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige functie, waarin je veel ervaring kunt opdoen en verantwoordelijkheden hebt in verschillende detacheringen op verschillende locaties. We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit in de detachering(en). Die plek(ken) moet(en) voor jou een stabiele basis zijn, maar tegelijkertijd wel ruim voldoende uitdaging bieden, zodat je kunt groeien als verkeersadviseur. We hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact.

We starten met een jaarcontract, maar de intentie is er zeker om een langere verbintenis met elkaar aan te gaan. Naast een goed salaris, bieden we je een leaseauto, een reiskostenvergoeding woon-werk voor alle kilometers die je aflegt van deur tot deur of we vergoeden je ov kosten. Aan jou de keuze…
We kennen een aantrekkelijke scholingsregeling die meer dan voldoende ruimte biedt om, naast trainingen binnen de organisatie, ook invulling te geven aan jouw individuele wensen en behoeften.