Ervaren verkeerskundige

Introductie

Wil jij samen met ons de verkeerswereld opfrissen? Wil je tijdelijk impact maken bij verschillende opdrachtgevers, maar wel met een vaste basis? En wil je onderdeel uitmaken van een professioneel en gezellig team van verkeerskundigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder wat wij voor je kunnen betekenen…

Organisatie

Mobypeople is een jonge club van enthousiaste professionals; vakspecialisten binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij vinden dat het frisser, beter en gedurfder moet. Mobypeople matcht tijdelijke behoefte aan medewerkers bij opdrachtgevers met de juiste vakspecialist van Mobypeople.

Wij hebben een groeiambitie en breiden onze organisatie graag uit met een ervaren verkeerskundige.

Je komt terecht in een ambitieuze organisatie die ergens voor staat. Wij geloven er namelijk sterk in dat verkeersafdelingen beter functioneren door permanent gebruik te maken van flexibele capaciteit.

Voor onze medewerkers biedt dit dé uitgelezen kans om zeer brede (verkeerskundige) ervaring op te doen (tijdelijk) bij een opdrachtgever.

Binnen Mobypeople hebben we een hecht team, waarmee we iedere maand wel een keer bij elkaar komen. We hebben kennissessies, webinars, trainingen en intervisies en natuurlijk leuke uitjes! Kortom: je staat er niet alleen voor en hebt een heel team naast je die vergelijkbare opdrachten uitvoert en die je dus kunt raadplegen als jij ergens tegenaan loopt in je werk. En andersom kun jij jouw bijdrage leveren aan kennisintensieve sessies met de junioren binnen de organisatie.

Functie

Als ervaren verkeerskundige ga je aan de slag in een opdracht op locatie (en vanuit huis) bij een van onze opdrachtgevers. Samen met onze accountmanagers zoeken we naar een mooie klus op een acceptabele reisafstand rondom jouw woonplaats. Daarin vervul je op medior/senior niveau een belangrijke rol voor onze opdrachtgevers en neem je daarmee meteen ook het voortouw om ons bedrijf te positioneren op deze functies.

Als ervaren verkeerskundige bijt jij je vast in een of meerdere verkeerskundige thema’s. Je hebt een prominente rol in projecten en bent gewend om integraal te denken en werken. Je adviseert over beleid op tactisch niveau op een complex beleidsterrein.

Functie-eisen

  • je hebt tenminste een afgeronde hbo-opleiding richting verkeer/mobiliteit;
  • je hebt ruime werkervaring, waarvan tenminste 7 jaar recente ervaring als (medior/senior) verkeerskundige binnen een (of meerdere) gemeente(n);
  • je voelt je thuis in een politieke en bestuurlijke omgeving en hebt de ervaring om de sensitiviteit in deze omgeving aan te voelen en je communicatie (mondeling en schriftelijk) hierop aan te passen;
  • je bent een netwerker en weet jezelf goed te profileren;
  • je werkt gestructureerd, planmatig, bent analytisch sterk en resultaatgericht;
  • je hebt een (strategische) visie op het werkveld van verkeer, vervoer en mobiliteit.

Aanbod

We bieden je een zeer diverse functie, waarin je wordt aangesproken op je vakinhoudelijke kennis en kunde. We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit in de detachering(en). We hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact.

Naast een goed salaris, bieden we je een leaseauto of een reiskostenvergoeding woon-werk voor alle kilometers die je aflegt van deur tot deur of we vergoeden je kosten voor OV. Aan jou de keuze…

Natuurlijk investeren we ook in jouw thuiswerkplek en zorgen we er samen voor dat het je aan niks ontbreekt.

We kennen een aantrekkelijke scholingsregeling die meer dan voldoende ruimte biedt om, naast trainingen binnen de organisatie, ook invulling te geven aan jouw individuele wensen en behoeften.

Er is vast nog veel meer wat je aanspreekt. Kom daarom gerust eens een kop koffie drinken, zodat we nader kennis kunnen maken en kunnen kijken wat jij belangrijk vindt en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.