Accountmanager detachering – Den Bosch

Introductie

Ben jij een ervaren accountmanager, die naast een slagvaardig dagelijkse operatie juist ook op tactisch niveau kan werken en denken om onze marktpositie strategisch verder uit te bouwen? Lees dan snel verder…!

Organisatie

Mobypeople is uniek. Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van vakspecialisten in de wereld van verkeer, vervoer en mobiliteit. Onze klanten zijn overheden op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. Wij helpen ze bij het realiseren van hun verkeers- en vervoerkundige ambities. Zij verdienen Mobypeople.

Onze collega’s zíj́n Mobypeople: een vast team van 20 professionals dat op interim-basis impact maakt: met een frisse blik, lef en een blijvend resultaat. Impact op de inhoud van hun opdracht, op het team waar ze mee werken en op het werkveld. Daarnaast werken wij veel samen met zelfstandige professionals die namens Mobypeople hun opdrachten uitvoeren. Wij helpen elkaar bij het oplossen van vraagstukken en het delen van kennis en ervaringen.

Wij werken met het interne team vanuit ons kantoor in Den Bosch. Mobypeople maakt onderdeel uit van de Concordis Groep en is de zusterorganisatie van adviesbureaus Mobycon en Forseti.

Voor onze eigen organisatie zijn we op zoek naar een ervaren accountmanager, die naast een slagvaardig dagelijkse operatie juist ook op tactisch niveau kan werken en denken om onze marktpositie strategisch verder uit te bouwen.

Functie

Het grootste deel van je tijd ben je bezig met het invullen en beheren van opdrachten. Maar je kijkt ook verder dan die opdracht. Je voert veel gesprekken met (potentiële) klanten en zzp’ers om goed zicht te hebben op de ontwikkelingen in de markt. Je denkt in kansen en gaat hier, bij enthousiasme van jouw collega’s, projectmatig mee aan de slag om die kansen verder uit te werken.

Jij snapt als geen ander dat het belangrijk is om de verkeerskundige wereld in te duiken, zodat je goed kunt inschatten wat bij onze klanten de vraag achter de vraag is en je ze steeds een stapje voor kunt blijven. Hier haal jij jouw succes en plezier uit.

Als accountmanager maak je onderdeel uit van een klein en gezellig team. Naast collega’s Eva en Jan op accountmanagement werk je nauw samen met onze HR-adviseur Hinke en kenniscoaches Koen en Rik. Dit team vormt samen een driehoek rondom de ontwikkeling van onze collega’s op locatie. We nemen ons werk serieus, maar een gezonde dosis humor ontbreekt niet! Samen met onze directeur Harald dragen we de verantwoordelijkheid voor de groei van onze organisatie, zowel in kwaliteit als in omvang.

Wil je jouw directe collega’s alvast wat beter leren kennen? Check hier de verhalen van accountmanagers Eva Broks en Jan Burger!

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op hbo-niveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële rol, waarvan minimaal 2 jaar als accountmanager in de arbeidsbemiddeling;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van het ruimtelijk domein en voelt je verbonden met het werkveld van verkeer en vervoer;
  • Je hebt gevoel bij de maatschappelijke en politieke belangen binnen de publieke sector;
  • Je bent een goede gesprekspartner op diverse niveaus, vooral op beleids- en managementniveau;
  • Je toont eigenaarschap: je zet graag een stap extra en voelt je verantwoordelijk;
  • Je hebt humor en je laat je niet makkelijk ondersneeuwen.

Is deze functie je op het lijf geschreven, maar ben je minder dan 32 uur per week beschikbaar? We zijn toch benieuwd naar jou, dus laat je niet tegenhouden om alsnog je sollicitatie achter te laten!

Aanbod

Wij bieden je een zeer diverse en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. En dat in een hecht team met leuke collega’s! Een potje tafelvoetbal is ons niet vreemd, dus we dagen je graag uit!

Je kunt rekenen op een goed salaris van € 3.400 tot € 5.200 bruto per maand op basis van 40 uur per week, maar ook secundair hebben wij je het nodige te bieden, zoals 27 vakantiedagen met de flexibiliteit om nog extra verlofdagen aan te kopen, ADV regeling, een aantrekkelijke scholingsregeling die meer dan voldoende ruimte biedt om invulling te geven aan je individuele wensen en behoeften en wij stimuleren jouw vitaliteit door je sportabonnement (gedeeltelijk) te vergoeden.

Om maar gelijk duidelijk te zijn: wij kennen geen bonusregeling. Jouw salaris moet goed zijn en wij zetten als team resultaten neer, waaraan ieders bijdrage waardevol is.

Bij ons krijg je een leaseauto of een goede reiskostenvergoeding woon-werk en zakelijk verkeer of we vergoeden je kosten voor OV. Aan jou de keuze…

Natuurlijk investeren we ook in jouw thuiswerkplek en zorgen we er samen voor dat het je aan niks ontbreekt.

Er is vast nog veel meer wat je aanspreekt. Kom daarom gerust eens een (virtuele) kop koffie drinken, zodat we nader kennis kunnen maken en kunnen kijken wat jij belangrijk vindt en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.